Krimi

2024.05.12. 20:57

Motorosok mentették meg egy magatehetetlenre vert nő életét Novajidránynál (videó)

A fiatal nőt bestiálisan megverte és megerőszakolta a kirablója. Kómába került, de már túl van az életveszélyen.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Jose HERNANDEZ Camera 51

Dzsenifer az édesanyját volt felköszönteni Vizsolyban, a visszafelé úton érte a brutális támadás. Május 4-én szombaton délután indult haza, vonattal akart Miskolcra utazni. Azonban Vizsoly és Novajidrány között nem jártak a buszok, így gyalogosan vágott neki a vonatállomáshoz vezető úton, a két települést összekötő erdős részen. Itt várt rá egy férfi, aki leütötte, brutálisan megerőszakolta és szinte a felismerhetetlenségig összeverte az arcát.

A magatehetetlen nőre egy túramotoros csoport talált rá még időben, haladéktalanul segítséget hívtak, így sikerült megmenteni az életét.

Feltételezhető, hogy az elkövető megpróbálhatta megölni a nőt. 

A nyomozók két napon belül megállapították, hogy a bűncselekmény elkövetésével egy 28 éves novajidrányi férfi gyanúsítható. Elfogatóparancsot bocsátottak ki vele szemben, majd négy nappal később, május 8-án Miskolcon el is fogták.

Az eljárást folytató Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság nyomozói a gyanúsítottat nyereségvágyból elkövetett emberölés kísérletének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, majd őrizetbe vették – írta a boon.hu.

A tenyek.hu információi szerint a 21 éves nő felébredt a kómából. Nagymamája a Tényeknek azt mondta, már javul az állapota, de még több műtét vár rá.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában