Jó hír

2024.01.07. 16:49

Kiderült, mikor játszhat újra Szoboszlai Dominik, akiről már dicshimnusz is született (videó)

Szoboszlai Dominik a január 2-i Newcastle ellen 4-2-re megnyert angol bajnoki mérkőzésen a 64. percben a combját fájlalva hagyta el a játékteret, majd vezetőedzője, Jürgen Klopp is elismerte: hibázott, mert hamarabb pihenőt kellett volna adnia neki.

Szoboszlai Dominik

Forrás: AFP

Fotó: Paul ELLIS

Azóta sok konkrétum nem derült ki Szoboszlai állapotáról, sérüléséről, amelyről a német tréner is úgy vélekedett, „ez nem egy potenciális sérülés”, azaz inkább izom fáradtságról lehet szó. Klopp szerint „Dom nagyon pozitívan áll a dolgokhoz, nincs nagy fájdalma, de várnunk kell egy kicsit” – írja a Mandiner. 

A liverpoolecho.co.uk most pontos dátumot közölt: a lap szerint január 20-án ismét bevethető lesz Szoboszlai Dominik a Liverpool FC-ben. Azt nem részletezik, honnan származik az információ.

A Vörösök január 21-én, a Kerkez Milost is a soraiban tudó Bournemouth vendégei lesznek.

Dicshimnusz született Szoboszlai Dominikról (videó)

Bizonyos Alek Hornes az autójában ül, és vezetés közben énekli a dicshimnuszt, amelynek alapját Whitney Houston világslágere adja, annak a szövegét fogalmazta át Szoboszlai nevét beleszőve a dallamokba – tudta meg a Magyar Nemzet.

Íme a produkció, amellyel talán énekes tehetségkutatót nem lehet megnyerni, de magyar szíveket bizonyosan:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában