kihívás

2021.11.05. 10:56

Szívszorító történettel érkezett a Ninja Warriorba az egri snowboard-királynő – Videó

Az Exatlon egri sztárja, Gyarmati Panka is versenybe szállt a Ninja Warriorban.

Heol

Forrás: TV2 Sajtószoba

Gyarmati Pankát bizonyára nem kell bemutatni az egrieknek, a világkupagyőztes, junior világbajnok szabadstílusú hódeszkázó sikereiről korábban már portálunk is számos alkalommal beszámolt. A fiatal tehetséget 2019-ben az egész ország is megismerhette, ő volt ugyanis az Exatlon Hungary egyik Bajnoka. Pankának a műsorban rengetek kihívással kellett szembenéznie, de büszkék lehetünk rá, hiszen derekasan helytállt, mégpedig olyannyira, hogy a műsor 13. adásában teljesítményével elnyerte az egymillió forintos jutalmat is.

Gyarmati Panka a Ninja Warrior műsorában Fotó: TV2 Sajtószoba

A sportoló most újabb kihíváson mérettette meg magát, ezúttal a Ninja Warriorban szállt versenybe. Mint kiderült, Panka szívszorító történettel érkezett a műsorba, örömét édesanyja ugyanis sajnos már nem láthatta. Bemutatkozó kisfilmjéből az is kiderült, hogy ő maga is kórházi kezelésre szorult, ám nem adta fel.

– Édesapám mindig keménységre nevelt, ezért is lettem ilyen bevállalós – mesélte Panka. – Mindig azt mondta, ha elesek, álljak fel és menjek tovább. Ezt később az élsportban is kamatoztatni tudtam. Igazából egy olyan dolgot értem el, amit magyarként még soha senki. Ennek a sikeremnek viszont anyukám már nem tudott örülni, hiszen őt előtte elveszítetten. Az ezt követő fél évben négyszer kerülten kórházba, háromszor műtöttek...Innen sikerült talpra állnom és két évvel később már megnyertem a világkupát.

A versenyben – mint ahogy a legtöbb ninja jelöltnek – Pankának is meggyűlt a baja a karikákkal. A rossz kéztartás okozta a vesztét...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában