Celebmustra

2023.03.12. 20:00

5 hevesi híresség, 5 poszt - még mindig bomba formában vannak celebjeink

Szűkebb hazánk hírességei csakúgy, mint mindig, ezen a héten is aktívan élték a mindennapjaikat. Nézzük, kivel mi történt a tavasz második hetében.

HEOL

Ahogy arról már korábban beszáltunk, átvették díjaikat Heves vármegye 2022. évi legjobb sportolói, akik között Kővári Viktor is szerepelt. 

Az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem irodavezetője, az Exatlon Hungary korábbi játékosa, Kővári Viktor Instagram posztjában is köszönetet mondott szerkesztőségünknek. Mint írta, férfi csapat kategóriában lett jelölve az Eszterházy SC felnőtt röplabda csapata, a 2022-es évben elért NBII keleti bajnoka eredménynek köszönhetően. 

– Büszkén mondhatom, hogy Heves vármegyében végül ránk érkezett ebben a kategóriában a legtöbb voks a közönségszavazáson! Több, mint 1000 szavazatot adtatok le ránk, úgyhogy ez egy közös siker, a magam és az egész csapat nevében köszönöm szépen a szavazatokat! Továbbá köszönjük Heves vármegye Önkormányzatának, a Heves Megyei Hírlapnak, a Heol.hu-nak, hogy életre hívták ezt a díjat a sportolói teljesítmények elismerésére, illetve azért is, hogy jelöltek minket a díjra! - fogalmazott boldogan Kővári Viktor.

Az egri születésű modell, Oczella Eszter remek diétás receptet osztott meg követőivel. Ha Te is szeretnéd elkészíteni a tépett csirkemellel töltött édesburgonyát, kövesd Eszter posztját és garantáltan sikeres lesz az eredmény.

Az Exatlon korábbi műsorvezetője, az egri kötődésű modell, Nagy Réka felhívta rajongói fegyelmét, hogy a tv2play.hu-n, a ‘Sztárban Sztár’ reklámszüneteiben láthatják őt a képernyőn. 

Az Egri születésű énekes, Kozsó a Kiskunfélegyházi Retro Fesztiválon csapott nagy bulit.

Oczella Eszter testvére, Krisztina elárulta követőinek, hogy kiskorában konkrétan túró rudi függő volt. – Nem telt el úgy nap, hogy ne ettem volna meg legalább két túró rudit. Viszont miután tudatosan kezdtem étkezni és elhagytam a cukrot sajnos a túró rudiról is lemondtam - osztotta meg az Instagramon.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában