Celebmustra

2023.07.23. 19:52

5 hevesi híresség, 5 poszt – Celebjeink ezen a héten sem vetették meg a nyári napsugarakat

Láthatóan élvezik a nyarat celebjeink, és a rajongók legnagyobb örömére erről folyamatosan be is számolnak a közösségi médiában. Nézzük, ezen a héten merre jártak kedvenceink.

Heol.hu

A Road zenekar a Campus fesztiválon sem okozott csalódást

Forrás: Road zenekar/Facebook

Az Eszterházy Károly Katolikus egyetem irodavezetője, a korábbi Exatlon-játékos Kővári Viktor kedvesével együtt a csodálatos Balatonalmádiban élvezi a nyári napsugarakat. Az Instagramra feltöltött fotó egyszerre sugározza a szerelmet és a jó kedvet, vagyis minden adott a tökéletes nyári időtöltéshez.

Az egri születésű modell, Oczella Eszter is aktívan tölti a nyári napokat. Egyik legutóbbi Instagram-bejegyzésében ezúttal nem az edzőteremből jelentkezett be, hanem motorra pattant, és onnan köszöntötte követőit.

Testvére, az ugyancsak egri születésű Krisztina is az Instagram-oldalán adott életjelet magáról. Pontosabban ezúttal egy recepttel kedveskedett követőinek a forró nyári napokra.

A hatvani születésű énekesnő, Lola főleg a Facebookon aktív, és az sem meglepetés, hogy a Szerencseszombat című műsor előtt jelentkezett be. A feltöltött fotókon többek között műsorvezető társával, Harsányi Leventével pózolt.

A domoszlói Road zenekar számára sem telnek unalmasan a nyári napok, mi több, folyamatosan járnak koncentről koncertre az ország különböző pontjaira. A napokban éppen Debrecenben. a Campus fesztiválon koncerteztek, s a Facebookra feltöltött képekből az derült ki, hogy fergeteges bulit csaptak - ahogy azt tőlük egyébként megszokhattuk.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában