Nahát

2023.07.31. 19:44

Dolly átgondolta a visszavonulást, a gyöngyösi ügy után sokáig nem állt színpadra

Újra színpadra állt az énekesnő az országos port kavart ügy kirobbanása után.

Heol.hu

Dolly

Forrás: Nagy Norbert/Fejér Megyei Hírlap.

Az Origo emlékezett vissza cikkjében egy Dolly koncerttel kapcsolatban, hogy a közelmúltban Dolly menedzsere ellen állatkínzás miatt eljárás indult, és az ügy kapcsán az énekesnő neve is felmerült, P. Rita ugyanis korábban azt mondta, a Hungária és a Dolly Roll legendás énekesnője tudott mindenről, Dolly viszont ennek az ellenkezőjét állítja. Az énekesnő két-három hétig nem lépett színpadra, ám azóta ismét vállal fellépéseket, legutóbb Bakonycsernyén.

– Csodálatos koncert volt a mai, és rengeteg hasonló van lekötve a nyárra, minden hétvégénk tele van – mesélte Dolly, aki bár korábban azt nyilatkozta, szeretne visszavonulni, meggondolta magát.

– Valóban volt bennem egy ilyen gondolat, hogy jövőre a Hungária és az életműkoncert lesz a pályafutásom csúcsa, és talán ott kéne abbahagyni. Hozzáteszem, akkoriban nagyon kimerült és fáradt voltam, mert tényleg rengeteget dolgozom. Aztán sokat gondolkodtam ezen, és rájöttem, nem tudnám a színpad nélkül elképzelni az életem, és bár olykor már itt-ott fáj, ha meglátom a közönséget, minden örömöm, bánatom kint hagyom, és szinte eufórikus állapotba kerülök. Nem akarom ezt kizárni az életemből, szóval mégsem vonulok vissza, csinálom, ameddig csak bírom és van rám igény - mondta az énekesnő a Blikknek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában