Kitálalt

2023.06.20. 10:23

Gyöngyösi szaporítótelep-botrány: pert indíthat egykori menedzsere Dolly ellen

Megbírságolták 27 millió forintra, kitálalt az énekesnő egykori menedzsere.

Sz. M. L.

Dolly

Forrás: Nagy Norbert/Fejér Megyei Hírlap.

Tovább bonyolódik Dolly állatkínzási botránya, melyben jelenleg is nyomoz a rendőrség – írta az Origo. Mint ahogy arról már beszámoltunk, embertelen körülmények között, ürülékben és tetemek között találtak közel 40 kutyát Gyöngyösön egy nő ingatlanában, aki az énekesnő mendezsereként volt ismert.

Az Origo most azt írja, énekesnő, habár a nevén volt a kennel, az elejétől fogva tagadta, hogy tudomása lett volna menedzsere borzalmas tevékenységéről, de sokan megkérdőjelezik az állításait: Dolly volt menedzsere, P. Rita és ügyvédje is megszólaltak az esetről. Az ügyvéd elmondásai szerint egyelőre sem az ő ügyfele, sem Dolly nem szerepelnek gyanúsítottként az eljárásban.

- Amennyiben tanúként idézik be az ügyfelemet, abban az esetben vallomást teszünk, ha viszont gyanúsítottként hallgatják ki, előterjesztjük a megfelelő bizonyítékokat - kezdte dr. Király Martin ügyvéd, aki azt is elárulta, hogy még tart a nyomozás, de közigazgatási határozat már született az ügyben. - Az ügyfelemnek 27 millió forintos állatvédelmi bírságot szabtak ki annak ellenére, hogy a tényállás nem lett tisztázva. Úgy marasztalták el, hogy nem tett nyilatkozatot, így értelemszerűen jogorvoslattal élünk majd – mondta az ügyvéd a cikk szerint, aki fellebbezni fog a határozat ellen.

Az Origo cikke szerint P. Rita, Dolly volt menedzsere most úgy döntött, hogy kitálal az énekesnőről, akit súlyos dologgal vádol.

- A művésznő öt évvel ezelőtt általános örökösének jelölte meg az ügyfelemet, aki 2017 óta állt folyamatos munkaviszonyban Dolly cégénél. Fizetést azonban nem kapott, így munkaügyi pert indítunk Dolly ellen, valamint feljelentést is tettünk. Az álláspontunk szerint Dolly manipulálta az ügyfelemet, hiszen tudta jól, hogy egy beteg állatot sem akar majd magára hagyni, így könnyű volt belekényszeríteni ebbe a szörnyű helyzetbe. Az ügyfelem elmondása alapján Dolly tudott arról, mi zajlott a telepen és köze is volt hozzá – ezt P. Rita ügyvédje nyilatkozta, teljesen az ellenkezőjét állítja, mint korábban az énekesnő, aki egyelőre még nem reagált volt menedzsere állításaira.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában