Ez durva!

2023.07.15. 18:30

Megromlott a tojás? A bekölcei Remény Farm Annája villámgyors módszert mutat + videó

Nem tudod, hogyan döntsd el, romlott-e a tojás? A Remény Farm Annája segít, hogyan tudod megállapítani.

Fekete-Vadászi Erika

Anna elárulta, hogyan tudhatjuk meg, jó-e még a tojás

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Nyakunkon a kánikula, sokszor elhangzott már, hogy ilyenkor még jobban figyelni kell arra, hogy védekezzünk a napsugarak ellen, és elegendő folyadékot igyunk. De mi a helyzet az evéssel? Nem csak mi olvadunk, mint a vaj, a fagyi is pillanatok alatt szétfolyik a kezünkben, ha nem vagyunk elég gyorsak, és az asztalon kint felejtett majonézes saláta sem számíthat túl sok jóra... A tojás is a szokásosnál gyorsabban hajlamos megromlani ebben a tikkasztó kánikulában, azonban a Remény Farm Annája most is a segítségünkre van, ugyanis a közösségi oldalukon megmutatta, hogyan tudjuk gyorsan megállapítani, fogyasztható-e még a tojás. 

Ránézésre nem lehet megmondani, pontosan ugyanúgy néz ki a jó és a rossz tojás is kívülről. Viszont abban a pillanatban, ahogy megtörjük... nem akarjuk elárulni a titkot, nézzétek meg hozzá a videót, mert ilyen hasznos tippet máshol nem valószínű, hogy kaptok:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában