Koncert

2023.08.31. 16:21

Érkezik az EDDA Művek, Pataky Attila üzent az egrieknek + videó

A zenekar idén ünnepli fennállásának 50. évfordulóját. Városunkban sincs nyári koncertszezon EDDA nélkül.

Szabadi Martina Laura

Pataky Attila üzent az egrieknek

Forrás: Végh István/Bors

– Szeptember 1-én, pénteken újra Egerbe érkezik az EDDA Művek. A híres rockegyüttes, a nagy érdeklődésre való tekintettel, idén egy új helyszínen, az Agria Park udvarán lép színpadra – közölte a szervező Agria Film Kft.

– A zenekar idén ünnepli fennállásának 50. évfordulóját, népszerűségük a mai napig töretlen, szinte minden lemezük „bearanyozódott”, rendre teltházas koncerteket adnak. Városunkban sincs nyári koncertszezon EDDA nélkül, hagyományosan augusztusban érkeznek hozzánk, és évről-évre tömegeket mozgatnak meg Egerből és környékéről. Idén sem lesz ez másképp, ezért, a szervezők úgy döntöttek, hogy 2024-ben még több érdeklődőnek adnak lehetőséget a hamisítatlan EDDA koncert élmény átélésére és az Agria Park udvarára hívják meg az együttest – emelték ki.

Kapunyitás 18 órakor, előzenekar, PATAKY Művek 19 órakor, EDDA Művek pedig 20 órától a színpadon. Pataky Attila videóban üzent is az egrieknek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában