Celeb

2023.09.15. 11:00

Óriási a boldogság Kozsoéknál, jövőre érkezhet a baba

Testvért is szeretnének első közös gyermeküknek, vallotta be Kozso a Tényeknek adott interjújában.

Heol.hu

Kozso és párja, Ágica már 15 éve ismerik egymást, mégis csupán másfél éve alkotnak egy párt. A Tények.hu-nak most a harmonikus kapcsolatuk titkát és jövőbeli terveiket is elárulták.

A szerelmesek le sem tagadhatnák a köztük izzó szenvedélyt. Nem csak a magánéletben működnek tökéletesen, a munkában is kiegészítik egymást.

Ágica ugyanis – amellett, hogy utolsó éves a Semmelweis Egyetemen – Kozso menedzsereként is tevékenykedik. Folyamatosan támogatja kedvesét, minden fellépésére elkíséri. Zenélésből az idei szezonban sem volt hiány, az egri születésű énekes bejárta az egész országot.

– Eszméletlenül jól érzem magam! Rengeteg koncertünk volt, egyfolytában dolgozunk, nem is akárhogy – mondta áradozva Kozso.

A zene mellett viszont festői tehetségének is teret adott, számtalan új alkotással örvendeztette meg az érdeklődőket. Alkotásai rendre gazdára is találnak, akad olyan, amelyikért busás összeget fizetett új tulajdonosa.

– Újabb két festményem talált új gazdára, most itt, Londonban, melyet személyesen adtam át a meghívásukra. Legszívesebben senkinek sem adnám el őket, de nagyon jólesik, hogy egyre többen rendelik meg a legnagyobb munkásságom festményeit a világban – írta bejegyzésében.

Kozso úgy érzi, Ágicával lett teljes az élete, majd gyermeki örömmel elárulta, a jövőben ráfekszenek a családalapításra. A párnál már az esküvő is tervben van, de kérdéses, melyik lesz előbb: a gyermekáldás vagy a nagy nap. 

Szeretnénk babákat, nem is akármennyit, már volt szó hatról, kilencről, de amennyi jön mondta boldogan Kozso, aki hangsúlyozta: kedvese novemberben New York-ban maratont fut, így a babaprojekt idén még várat magára. 

Nemrégiben Kozsó Egerben lépett fel, akkor nyilatkozott is a heol.hu-nak:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában