Celebmustra

2023.10.29. 20:02

5 hevesi híresség, 5 poszt – Amerikában Heves büszkeségei

Szétnéztünk, mi történt a héten celebjeinkkel, hogy olvasóink is naprakészek maradjanak.

Heol.hu

Borics Ádám a reptéren, úton Amerikába

Forrás: Adam "The Kid" Borics/Facebook

1. A hatvani énekesnő Korsós Judit, ismertebb nevén Lola vasárnap reggel egy fotózásról osztott meg képet Instagram oldalán. A későbbi sztorikból, azt is megtudhattuk, hogy egy karácsonyi fotózásról van szó. 

2. Arról már portálunkon is beszámoltunk, hogy Oczella Eszter sportoló,modell Amerikába tart az Olympia elnevezésű versenyre. A mostani Instagram képén már bizony a tengerparton pózol. Negatívumként csak, annyit hozott fel, hogy hosszú volt az út. 

3. Az egri színésznő Náray Erika a Kecskeméti Nemzeti Színházból posztolt egy képet, méghozzá a színfalak mögül. Az is kiderült, hogy a színésznő a Meseautó darabra készül.

4. A Remény Farm Annája legújabb TikTok videójukban azt mutatta meg, hogy mit csináltak a nők régen annyi hajjal, ami neki van. Forogva váltakoznak a karakterek és a jobbnál jobb megoldások, a hosszú haj viselésére. 

5. A siroki MMA bajnok, Borics Ádám a reptérről posztolt egy képet Facebook oldalára. Az úti cél Amerika. – Sok sikert kölyök!! Hozd el végre azt az övet magadnak,a családodnak és minden magyarnak aki büszke rád! – írta hozzászólásban egy rajongója.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában