Celebmustra

2023.11.12. 19:54

5 híresség, 5 poszt - Celebjeink ezen a héten sem tétlenkedtek

Újabb aktív héten vannak túl Heves vármegye hírességei. Összegyűjtöttük, kivel mi történt az elmúlt napokban.

Heol.hu

Rákóczi Reni exatlonos ismerősökkel találkozott

Forrás: Rákóczi Reni/Facebook

Az egri születésű modell, Oczella Krisztina újra táplálkozási tanácsokat adott követőinek. Mint az Instagram-oldalán írta, szeret színesen táplálkozni, kipróbálni újdonságokat és igyekszik megadni minden makro- es mikro tápanyagot a szervezetének.

Testvére, az ugyancsak egri születésű Oczella Eszter sem hanyagolta el követőit az Instagram-oldalán. Egyik legutóbbi bejegyzésében egy Miamiban készített fotót osztott meg, hozzátéve, hogy két hét után már hazatért Magyarországra.

A hatvani születésű énekesnő, Lola rendszeresen hírt ad tévés szerepléseiről a Facebook-oldalán. Így tett most is, szombaton a Duna TV stúdiójából jelentkezett be követői legnagyobb örömére.

Újfent mozgalmas napokon van túl a domoszlói Road zenekar. A népszerű együttes folytatta Felpörögve elnevezésű turnéját, legutóbb Gyöngyösön léptek fel, és szórakoztatták a közönséget úgy, ahogy csak ők tudják.

A hatvani születésű kick-box világbajnok, Rákóczi Reni pedig régi ismerősökkel, korábbi exatlonos csapattársaival találkozott. Erről egy fotót is készített, és meg is osztotta a Facebook-oldalán.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában