Celebmustra

2023.12.17. 19:57

5 híresség, 5 poszt – Közeledik a karácsony, celebjeink is csendesebbek

Ismét szétnéztünk a Heves vármegyei hírességek háza táján. Lássuk, kivel mi történt az elmúlt egy hétben.

Heol.hu

Lola kiskutyáját is megmutatta rajongóinak

Forrás: Lola/Facebook

Az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem irodavezetője, a korábbi Exatlon-játékos, Kővári Viktor egy büszke pillanatot osztott meg a Facebook-oldalán. Szerelme, Halász Vivien a napokban egy posztumusz elismerést vehetett át, amelyet édesapja, Halász Károly érdemelt ki. Viktor joggal lehetett büszke párjára, és annak elhunyt édesapjára is.

Lola ezúttal házi kedvencét mutatta be rajongóinak a Facebook-oldalán. A hatvani születésű énekesnő egy kis reklámot is belecsempészett a bejegyzésébe, amelyben külön felhívta a figyelmet Mochi nevű kutyájának a bundájára. Mint fogalmazott, örül annak, hogy végre talált egy olyan helyet, ahol ennyire értenek a spánielekhez.

Az egri születésű junior snowboard-világbajnok, Gyarmati Panka hosszabb szünet után posztolt ismét tartalmat az Instagram-oldalára. Mint a régi időkben, egy snowboardos hangulatképeket tett ki az oldalára, ahová egy rövid videót is mellékelt.

Heves vármegye legutóbbi Tündérszépe, Balázs Lili az elmúlt időszakban számos szépségversenyen vett részt, ezekről pedig folyamatosan be is számolt Instagram-oldalán. Legutóbb nem versenyről jelentkezett be, hanem egy Kuala Lumpur-i konyhából. Mi tagadás, nemcsak a modellkedés, hanem a szakácsnő szerep is jól áll a bájos Lilinek.

Portálunkon is hírt adtunk arról, hogy Borics Ádám visszatért az Egyesült Államokba. A siroki kötődésű MMA-harcos bejegyzésében úgy fogalmazott, ezúttal hosszabb ideig marad a tengerentúlon. Felhívta ugyanakkor arra is a figyelmet, hogy egri akadémiájára továbbra is szeretettel várják a jelentkezőket.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában