Celebmustra

2024.02.25. 19:55

5 hevesi híresség, 5 poszt – Edzéssel, próbával és fellépéssel töltötték a hetet celebjeink

Újabb mozgalmas héten vannak túl a Heves vármegyei hírességek. Nézzük, kivel mi történt az elmúlt néhány napban.

Heol.hu

Az egri születésű modell, Oczella Eszter az Instagram-oldalára töltött fel egy edzésvideót, amelyben izmosodási tanácsokkal látja el követőit. Mint azt megosztotta, az utóbbi időben a súlyzós edzés mellé egy kicsit dinamikusabb, funkcionális edzéseket is beiktatott, ami szavai szerint remek döntésnek bizonyult.

Eszter testvére, Krisztina sem tétlenkedett a héten, az Instagram-oldalán egy újabb edzésvideóval jelentkezett. Az egri születésű modell bejegyzésében a felsőtest edzések fontosságára hívta fel követői figyelmét.

Portálunkon is hírt adtunk arról, hogy elkezdte a közös próbákat a Road zenekar. A népszerű domoszlói együttes március 2-án Egerben ad telt házas koncertet, a fiúk erre gyúrnak gőzerővel.

A kikapcsolódás napját tartotta Rákóczi Reni, derült ki a hatvani születésű kickbox-világbajnok egyik legutóbbi Facebook-bejegyzéséből. Mint írta, egyedülálló magángyűjtői kiállítást tekintett meg, ahol egyedileg kialakított diorámákban tekinthette meg a filmek világából jól ismert életnagyságú figurákat.

Kozso sem pihent a héten, olyannyira nem, hogy az egri születésű énekes Esztergomban adott koncertet. Az Ámokfutók frontembere a Facebook-oldalán be is jelentkezett az eseményről.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában