Modell-alkat

2024.04.07. 07:55

Anorexiásnak nevezték, sokat bántották a Next Top Model Hugary egri versenyzőjét

Baranyi Panna, a Next Top Model Hugary egri versenyzője sokat szenvedett az alkatán csúfolódók miatt. Sokszor nevezték anorexiásnak, mert túl vékonynak tartották.

Heol.hu

Mint korábban már írtunk róla, Baranyi Panna, a Next Top Model Hungary egri versenyzője sokszor kapott becsmérlő megjegyzéseket testalkatára. A fiatal lánynak sokáig nem volt önbizalma, főleg, hogy anorexiásnak, fiús testalkatúnak csúfolták.

Anorexiásnak nevezték, de már magabiztosan mozog a kamera előtt Baranyi Panna
Anorexiásnak nevezték, de már magabiztosan mozog a kamera előtt Baranyi Panna
Forrás: borsonline.hu

Panna a Borsnak beszélt arról, milyen érzés volt a bántó szavak ellenére rátalálni önmagára, arra az útra, amely mindezek ellenére a kamera elé vezeti őt, ahol szépen helyt is áll. 

A TV2 tehetségkutató realityje, a Next Top Model Hungary hétről hétre egyre keményebb próbák elé állítja a versenyzőket. A vasárnapi adásban olyan szavakat festenek a lányok testére, amivel korábban bántották őket. Baranyi Panna csak néhány éve szerette meg igazán a külsejét, most pedig már a képernyőn képzeli el a jövőjét - írja a Bors.

Együtt nézik a Next Top Model Hungary adásait

– Őszinte leszek, szokatlan a tévében viszont látni magam – mesélte a Borsnak Panna. – Most szembesülök vele, hogy mások hogyan látnak kívülről: már tudom, hogy minden rá van írva az arcomra. Jókat nevetek magamon, de persze a hibáimat is látom.

– A műsorban szereztem jó pár barátnőt: Mészáros Lilivel, Jávori Lilivel és Vidéki Vivivel például együtt szoktuk nézni vasárnaponként az adásokat – árulta el a versenyző, akinek komoly tervei vannak a modellkedéssel.

Mindenképp szeretnék külföldön karriert építeni. Úgy látom, hogy az én karakterem nem annyira kelendő itt Magyarországon.

Anorexiásnak csúfolták, betegnek hitték

Panna magabiztosan mozog a kamera előtt, de a vasárnapi adásban nála is eltörik majd a mécses. Ahogy a műsor előzeteséből is kiderül, a lányok testére olyan szavakat festenek, amivel sokat bántották őket virtuálisan vagy személyesen. Panna karjaira az „anorexiás” szó került - írja a Bors.

- Főleg általános iskolában sokat csúfoltak a vékonyságom és a fogaim miatt. Állandóan azt kérdezték: beteg vagyok?, egyek többet! Nem éreztem szépnek magam és sosem gondoltam, hogy egyszer ilyen műsorban szerepelek majd, mint a Next Top Model Hungary. Amikor Egerből Budapestre költöztem néhány évvel ezelőtt, megszűntek a bántások, sok kapu kinyílt, amatőr fotózásokra jártam. Rájöttem: igenis jó vagyok, fotogén vagyok, jól nézek ki. Nem a tipikus beauty-vonal, de ez nem is baj. A különleges nem gáz! – szögezte le Panna, aki a műsorban való szereplésével bátorítani szeretné azokat a lányokat, akiket csúfolnak vagy nem érzik szépnek magukat.

– Most már tetszem magamnak, és a modellszakmában az én alkatom tökéletes: a lányok közül talán csak nekem nem mondta a szakmai zsűri, hogy fogynom, változtatnom kéne - tette hozzá Panna a Bors stábjának.

Kamera előtt képzeli el a jövőjét

– Még tanulnom kell, hogyan kezeljem a rólam szóló kommenteket. Tudom, hogy nem kellett volna elolvasnom, de nem bírtam ki. De ez nem vette el a kedvemet a további szerepléstől, imádtam a kamera előtt lenni, szituációkat kezelni, jól tudtam a stábbal dolgozni - mondta Panna a Borsnak, majd hozzátette:

- Ha a TV2 megkérdezné, hogy szeretnék-e szerepelni mondjuk egy következő évadban az Ázsia Expresszben, Dancing with the Stars-ban vagy Exatlonban, 100 százalék, hogy igent mondanék.

A vasárnapi műsor előzetesét itt lehet megtekinteni:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában