Jelentkezz most!

2024.02.25. 20:20

10 kedvenc képünk a Tündérszépek legutóbbi fotózásáról

Összegyűjtöttük kedvenc képeinket a Tündérszépek legutóbbi, 2022-es fotózásáról.

Heol.hu

Idén ötödjére indította útjára a Mediaworks Hungary Zrt. a Tündérszépek országos szépségversenyt, amelyre már jelentkezhetnek a Heves vármegyében élő, itt született vagy itt tanuló, 18. életévüket betöltött hölgyek. Érdemes nevezni a versenyre, hiszen az értékes nyeremények mellett hírnév is várja a résztvevőket.

Két évvel ezelőtt az egri Hotel Imola Platánba vártuk fotózásra a vállalkozó szellemű hölgyeket. Fotós kollégánk jobbnál jobb képeket készített a lányokról, akik láthatóan otthonosan mozogtak a kamera előtt. Most a kedvenc fotóinkat gyűjtöttük csokorba.

Nevezz még most, mielőtt betelnek a helyek!

Saját portfólióval is lehet jelentkezni, de profi fotóssal el is készítjük első saját fotósorozatát annak, aki ezt kéri. Heves vármegye szépségei Nógrád, Jász-Nagykun-Szolnok vármegye hölgyeivel versengenek majd a továbbjutásért. A regionális előválogató április 8-án indul. NEVEZZ MIELŐBB, mert a regionális fordulóba legfeljebb ötven hölgy juthat be. A zsűrizés a jelentkezéssel együtt indul!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában