Szépségverseny

2024.02.24. 13:50

Életük nagy kalandja vár a Tündérszépekre – Jelentkezz most!

Több tévhit is kering a szépségversenyekről, pedig több érv is szól a nevezés mellett. Összegyűjtöttünk néhányat, hogy miért érdemes mielőbb jelentkezned a Tündérszépek országos szépségversenyre.

Tóthpál Zoltán

Legutóbb ők nyertek: Pozsgai Florentina, Fehér Fanni, Pesti Viktória (tündérszép), Magda Liliána

Forrás: Markovics Gábor/Ripost

Idén ötödjére indította útjára a Mediaworks Hungary Zrt. a Tündérszépek országos szépségversenyt, amelyre már jelentkezhetnek a Heves vármegyében élő, itt született vagy itt tanuló, 18. életévüket betöltött hölgyek. Érdemes nevezni a versenyre, hiszen az értékes nyeremények mellett hírnév is várja a résztvevőket. 

Jó pár tévhit terjed a szépségversenyekről, így nem csoda, ha sokan bizonytalanok, és nem tudják eldönteni, megmérettessék-e magukat. Több érv is szól pedig a nevezés mellett:

  • Az egyik ilyen, hogy te leszel a címlapokon. Olyannyira, hogy akár országos ismertségre is szert tehetsz, ami számos karrier beindítása szempontjából előnyös lehet. 
  • De a verseny alatt olyan barátságokat is köthetsz, amelyek akár egy életre is szólhatnak. A felkészítő táborban a lányok gyakran a második családoddá válnak, ellentétben a negatív sztereotípiákkal, miszerint folyamatos cicaharcok övezik a felkészülést. 
  • Mindezeken túl pedig egy nagy kalandban vehetsz részt a többiekkel, az önmagadról és a világról alkotott képed is megváltozik. Mindent tisztábban látsz majd, ahogy a versennyel kinyílik számodra egy teljesen új világ. 

Nevezz még most, mielőtt betelnek a helyek!

Saját portfólióval is lehet jelentkezni, de profi fotóssal el is készítjük első saját fotósorozatát annak, aki ezt kéri. Heves vármegye szépségei Nógrád, Jász-Nagykun-Szolnok vármegye hölgyeivel versengenek majd a továbbjutásért. A regionális előválogató április 8-án indul. NEVEZZ MIELŐBB, mert a regionális fordulóba legfeljebb ötven hölgy juthat be. A zsűrizés a jelentkezéssel együtt indul!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában