Jelentkezz most!

2024.04.14. 12:41

Ettől garantáltan ízléses lesz a megjelenésed a Tündérszépek fotózásán

Továbbra is tart a jelentkezés Tündérszépek országos szépségversenyünkre, mint ahogy hamarosan a második fotózásra is sor kerül. Ehhez segítségül a jelentkezők figyelmébe ajánlunk néhány alapszabályt, melyeket ha betartanak a Tündérszépek, akkor garantáltan ízléses lesz a megjelenésük.

Heol.hu

Te is ragyoghatsz Tündérszépként a kameránk előtt. Jelentkezz most!

Forrás: Shutterstock

A Zaol.hu-nak Csigó Nóra, a Magic Parfüm tulajdonosa nyilatkozott. A szakember szerint újabban trendi, hogy néhány bikinimárka modelljei a fotózásokon nagyméretű ékszerekkel hangsúlyozzák alakjukat és ezzel felhívják a figyelmet a fürdőruhára is.

Tündérszépek: még nem késő nevezni!

2024-ben, immár ötödik alkalommal indítja útjára a Mediaworks Hungary Zrt. a Tündérszépek országos szépségversenyt, amelyre február 5-től jelentkezhetnek a Heves vármegyében élő, itt született vagy itt tanuló hölgyek. A szépségverseny a regionális fordulóval indul, ide maximum ötvenen juthatnak be a szakmai zsűri döntése nyomán, így érdemes mihamarabb jelentkezni.

- Lehet szó gyöngyökről, tollakkal díszített nyakláncokról, de akár nagyobb méretű arany kiegészítőkről is - folytatta. - Bátran lehet kísérletezni ezekkel a variációkkal. Mivel bikiniben jóval nagyobb a fedetlen testfelület, ezért még jobban hangsúlyozzák az ékszerek az alakot, a barnaságot, vagy épp a bikini színét. A strandon nem annyira praktikus viselet, de a fotózásokhoz ki lehet próbálni a műteremben.

Csigó Nóra azt látja, újra divatosak lettek a kiegészítők. Az apróbb, minimalista stílus éppúgy, mint az előbb említett nagyobb gyöngyök, láncszemek, valamint az absztrakt formájú ékszerek. Utóbbi esetében minél feltűnőbb, annál egyedibbé teszi viselőjét, illetve hangsúlyozza annak ruháját, felhívja rá a figyelmet. 

A szakember kiemelte azt is, hogy a hajról se feledkezzenek meg a fotózásra érkező hölgyek. Ez esetben is a nagyméretű kiegészítők hódítanak, divatosak a hajpántok masnikkal, gyöngyökkel, díszes kövekkel kirakva.


 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában