Váltás

2023.08.04. 19:00

Új tulajdonosa van a mátraházi Lifestyle Hotelnek

A mátraházi szálloda új tulajdonosa és üzemeltetője a Peter’s Consulting nevű cég lett.

A korábban a Quaestor vagyonhoz tartozó Lifestyle Hotel Mátra ismét tulajdonost vált. A becsődölt cégtől a felszámoló Mészáros Lőrinc által átvett Hunguest üzemeltetésébe, majd tulajdonába adta a szállodát, amelytől 2021-ben vásárolta meg a Tiborz István tulajdonába tartozó BDPST Group Zrt.

A Kékes lábánál található szálloda 2023. augusztus elseje óta a Peter’s Consulting Kft.-é, a vállalat a hotel üzemeltetője is lett egyben. A vállalkozás tavaly 26 millió forint árbevételt és 49 millió forint adózás előtti eredményt ért el, s 2022-es beszámolójában 2,7 milliárd forint tagi kölcsönről, valamint közel 600 millió milliárd forint hosszú lejáratú kölcsönökről adott számot. A cég tulajdonosa Zentai Péter üzletember, aki több cégben képviselője az egyik leggazdagabb magyarországi milliárdosnak, az orosz származású Ruszlan Rahimkulovnak. A hotelt egyébként a hatóságok még 2015-ben bűnügyi zár alá vették.

(Főoldali képünk illusztráció, forrás: Shutterstock)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!