Helyi hírek

2013.07.10. 18:05

Énekkel ünnepelték meg a jubileumot Ostoroson

Fennállásának 45. évfordulóját ünnepelte az elmúlt hét végén az Ostorosi Asszonykórus.

P. A.

A nem mindennapi eseményre hét csoport fogadta el a születésnaposok meghívását, érkeztek vendégek Egerből, Gyöngyössolymosról, Kisköréről és Nyékládházáról is.

A megjelenteket Kisari Zoltán, a település polgármestere köszöntötte, kiemelve: igazán elismerésre méltó teljesítmény, hogy egy civilszervezet ennyi időn keresztül folyamatosan működött, tevékenyen dolgozott a községért. A résztvevők egymás után léptek színpadra, de természetesen közös éneklésre is sor került a délután folyamán.

Mindenki számára megható pillanat volt, amikor a jelenlévők közösen hajtottak fejet azok emléke előtt, akik nem élhették meg a csodás jubileumot.

Az eseményen természetesen elismerték a sokéves munkát, így oklevelet vehettek át a kórus tagjai, s azok, akik ma már nem vesznek részt aktívan a csoport életében, de hosszú éveken át dolgoztak a sikerért. Ugyancsak díjjal jutalmazták Bimbó Zoltán közel húszéves szakmai munkáját. Az évforduló alkalmából egy kiadványt is megjelentettek, amely az Ostoroshoz köthető dalcsokrokat gyűjti össze, természetesen kottával.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!