Megint havazott

2023.11.26. 13:42

Hó és gólzápor Egerben + videó

A hét utolsó napján sem maradt havazás nélkül a vármegyeszékhely.

Esik a hó Egerben vasárnap is

Forrás: Beküldött fotó

Ahogy arról portálunkon is írtunk, szombaton elérte a havazás Heves vármegye területét, így Egert is. A helyzet vasárnapra sem változott meg, kora délután ismét hópelyhek kezdtek el szállingózni a vármegyszékhelyen.

Olvasónk a Felsővárosból videót is küldött a havazásról:

Munkatársunk az Eger SE–Cigánd NB III.-as bajnokin örökítette meg a havazást a Szentmarjay Tibor Városi Stadionból. A félidőben: Eger–Cigánd 3–1.

A met.hu előrejelzése szerint egyébként vasárnap délután az északnyugati szél nagy területen lesz erős, helyenként viharos lökések is várhatók, amelyek a havas dunántúli hegyekben hordhatják a havat. A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 0 és +6 fok között alakul. Késő estére -5 és +2 fok közé hűl le a levegő. Estétől csaknem mindenütt csökken a felhőzet, majd az éjszaka második felétől nyugat felől nagyobb felhőtömbök érkezhetnek a Dunántúl fölé. Ott helyenként előfordulhat hószállingózás, havazás, néhol havas eső, ónos eső. A légmozgás mérséklődik, csak időnként élénkül meg az északnyugati, majd a délnyugati szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire -8 és 0 fok között alakul, de a szélvédett fagyzugokban hidegebb is lehet.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában