füzesabony

2017.08.28. 14:21

Kirabolták a kerékpározó férfit

A nyomozók rövid időn belül elfogták és őrizetbe vették a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható két füzesabonyi lakost.

Rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást egy 24 éves és egy 14 éves füzesabonyi lakos ellen a Füzesabonyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya – tájékoztatta a Heolt Lázár Levente rendőrségi sajtóreferens.

K. Lajos és társa megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy idén augusztus 25-én 9 óra 40 perc körül a Füzesabony és Dormánd közötti kerékpárúton erőszakkal megállítottak egy arra közlekedő kerékpárost és egy késsel megfenyegetve elvették a készpénzét, majd a helyszínről elmenekültek.

A rendőrök az adatgyűjtést követően a helyszín közelében elfogták a feltételezett elkövetőket, akiket – őrizetbe vételük mellett – gyanúsítottként hallgattak ki. A nyomozóhatóság indítványozására az Egri Járásbíróság hétfőn elrendelte előzetes letartóztatásukat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában