Hevesvezekény

2017.09.01. 10:41

Állattartó telep gyulladt ki: nagy erőkkel vonultak a tűzoltók a helyszínre

Teljes terjedelmében lángolt egy közel ezer négyzetméteres épület Hevesvezekényben pénteken délelőtt.

Heol

Olvasónk értesítette szerkesztőségünket pénteken délelőtt, miszerint Hevesvezekénybe rendőrautó, tűzoltóautó és mentőautó is vonult, ugyanis tűz ütött ki a pulykatelepen.

A heol.hu érdeklődésére Hevesi Katalin megyei katasztrófavédelmi sajtóügyeletes elmondta: negyed tízkor érkezett hozzájuk a bejelentés arról, hogy Hevesvezekény külterületén, az Alkotmány út mellett kigyulladt egy állattartó telep. Az esethez riasztották a hevesi, a füzesabonyi és a jászberényi tűzoltókat, valamint a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is a helyszínre ment. A 80x12 méteres pulykahodály teljes terjedelmében lángolt, az épületben azonban szerencsére sem ember, sem állat nem volt.

Megtudtuk: a kiérkező egységek egy oxigénpalackot kihoztak, közel egy óra alatt körülhatárolták és megfékezték a tüzet, majd hozzáláttak az utómunkálatokhoz, hogy a még izzó, parázsló részeket is eloltsák.

A tűzesetben nem történt személyi sérülés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában