összefoglaló

2018.07.15. 15:48

Újabb balesetek az M3-ason: a figyelmetlenség a legfőbb ok – Frissítve

Vasárnap délelőtt és délután több baleset is történt az M3-as autópályán.

HEOL

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, az M3-as autópálya Nyíregyháza felé vezető oldalának 92-es kilométerében, Nagyút közelében, vasárnap 8 óra 40 perc körül egy személygépkocsi szalagkorlátnak ütközött. Kovács Nikoletta megyei rendőrségi sajtóreferenstől megtudtuk, hogy a balesetben senki nem sérült meg.

Megírtuk azt is, hogy nem sokkal később, az érintett útszakasz 90-es kilométerében több jármű ütközött össze, ezért teljes útlezárás volt érvényben. Kovács Nikoletta arról tájékoztatta portálunkat, hogy a balesetnek öt könnyebb és egy súlyos sérültje van. Ugyancsak délelőtt, néhány száz méterrel arrébb pedig újabb baleset történt: három személygépkocsi karambolozott, aminek aminek következtében egy ember megsérült – tájékoztatott Kovács Nikoletta. Közölte még, hogy nem sokkal később az autópálya 76-os kilométerszelvénynél anyagi káros baleset is történt, miután két személykocsi karambolozott.

Ezzel pedig még nem volt vége, ugyanis délután fél három tájékán újabb baleset történt az autópályán: a 91-es kilométerszelvénynél Budapest irányába egy személygépkocsi a szalagkorlátnak ütközött – tudtuk meg Kovács Nikolettától. Elárulta, hogy az érintett útszakaszon rövid ideig forgalomkorlátozás volt, és jelentős torlódás alakult ki. A balesetben senki nem sérült meg.

- A mostani balesetek leginkább a figyelmetlenségre vezethetők vissza – árulta el Kovács Nikoletta.

A rendőrség felhívja a figyelmet, hogy fokozott óvatossággal, a sebességhatárokat és az előírt követési távolságot betartva közlekedjenek a hasonló esetek elkerülése érdekében.

Címkék#heves megye

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában