Tűzeset

2018.09.07. 16:12

Megtudtuk: kábítószeres férfi miatt éghetett le a tiszanánai lakóház

A szomszédban lakó fiú arca, valamint karja égett meg az eset során.

Sz. K.

Mint arról korábban beszámoltunk, teljesen leégett egy hetvenöt négyzetméteres lakóház csütörtökön este Tiszanánán. Az épület három helyisége lángolt, a tűz a tetőre is átterjedt – írja honlapján a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Hevesi Katalin tű. alezredes, a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtóügyeletese a Heol kérdésére közölte: a tűzeset során egy ember könnyebb égési sérüléseket szenvedett. Mivel a ház lakhatatlanná vált, az épület öt lakója hozzátartozóknál kapott elhelyezést.

Az épület tulajdonosa az Agria Tv-nek azt mondta, szerinte nagyon valószínű, hogy egy kábítószeres fiatalember szívhatta le a benzint a kismotorból a verandán, majd odakint rágyújtott. Információink szerint a szomszédban lakó fiú arca, valamint karja égett meg az eset során.

 

A Heol pénteken megkereste a település polgármesterét. dr. Tóth József portálunk kérdésére elmondta, a házban lakó hölgy pénteken az önkormányzatnál járt, ahol segélykérelmet töltött ki. A faluvezető közölte: a helyhatóság szociális rendelete alapján rendkívüli települési támogatás adható a károsultnak, amelyet a tervek szerint szeptember 10-én utalnak ki számára.

Címkék#Tiszanána

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában