bűnügyek

2019.01.17. 13:31

Elfogták a férfit, aki felgyújtotta felsőtárkányi otthonát

Rongálás bűncselekmény gyanúja miatt hallgatták ki a 29 éves férfit, aki beismerő vallomást tett.

Heol

Forrás: Police.hu

A helyi körzeti megbízott rendőr a bejelentést követően fél órán belül elfogta azt a férfit, aki a gyanú szerint 2019. január 16-án 17 óra 15 perc körül szándékosan tüzet okozott felsőtárkányi otthonában, majd távozott az üres ingatlanból – tájékoztatta a Heolt Kovács Nikoletta rendőrségi sajtóreferens.

Az Egri Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rongálás bűncselekmény gyanúja miatt hallgatta ki a 29 éves férfit, aki beismerő vallomást tett.

Korábban beszámoltunk arról: az egri hivatásos tűzoltók két vízsugárral előbb körülhatárolták, majd megfékezték a lángokat. A felderítés közben senkit nem találtak az épületben.

Az Agria Tv információi szerinte a ház tulajdonosa néhány napja halt meg. Az egyik unoka elmondta: testvére kedden azt mondta a családnak, hogy ha ő nem örököl, másé se legyen a ház, inkább felgyújtja. Késő délután az egyik szobában egy pokrócot gyújthatott meg, s a lángok tovább terjedtek a tetőre is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában