felhívás

2019.09.23. 15:50

Házhoz mennek a rendőrök Hatvanban

Folytatódik a bűnmegelőzési tanácsadás és a kerékpár-regisztráció Heves megyében.

Heol

Forrás: Police.hu

Az Országos Rendőr-főkapitányság 2015-ben indította el a Házhoz megyünk programját, amely Heves megyében is folytatódik – tájékoztatta a Heolt Lázát Levente rendőrségi sajtóreferens.

A Hatvani Rendőrkapitányság munkatársai idén szeptember 24-26. között 10 órától 12 óráig várja az érdeklődőket a hatvani Grassalkovich Művelődési Házban, ahol több bűnmegelőzési programon lehet részt venni.

A kerékpárral érkezőknek lehetőségük nyílik arra, hogy díjmentesen regisztráltassák kétkerekűiket a BikeSafe országos adatbázisba. Ennek lényege, hogy a regisztráció alkalmával a kerékpár adatait rögzítik, amely egy későbbi lopás esetén megkönnyíti a rendőrség munkáját és elősegíti azt, hogy a kétkerekű mihamarabb visszakerüljön a jogos tulajdonosához.

A szakemberek tájékoztatást adnak a vagyonvédelem, az áldozatvédelem, a családon belüli erőszak, az internetbiztonság és a drogprevenció témakörét illetően is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában