Baleset

2019.10.17. 07:27

Mentő és személyautó ütközött Andornaktálya és Mezőkövesd között

A rendőrök teljes útlezárás mellett helyszínelnek.

Heol

Frissítve:

A rendőrök a helyszínelést befejezték és a teljes útlezárást feloldották, így ismét zavartalan a forgalom az érintett szakaszon – tájékoztatta portálunkat Kovács Nikoletta rendőrségi sajtóreferens.

Korábban írtuk:

Andornaktálya és Mezőkövesd között csütörtök 6 óra körül egy személyautó – eddig tisztázatlan körülmények között – hátulról nekiütközött egy vele azonos irányba haladó mentőautónak – számolt be portálunknak Soltész Bálint rendőrségi sajtószóvivő.

Fotó: Ládi László

Megtudtuk: a jelenlegi adatok alapján a személyautót vezető férfi orvosi ellátást igénylő sérülést szenvedett. A rendőrök teljes útlezárás mellett helyszínelnek. A gépjárművezetők Novaj – Ostoros irányába kerülhetnek.

Mezőkövesd irányából Andornaktálya felé haladt egy mentőautó és egy személykocsi, amikor két őz ugrott eléjük. A mentő vészfékezett, így csak érintőlegesen ütközött az állattal. A mögötte érkező kocsi vezetője már nem tudott megállni, elütötte a másik állatot és nekihajtott a mentőkocsinak. A mentőben beteg nem tartózkodott – írja az Agria Tv.

Valószínűleg a személykocsi vezetője nem tartotta be a követési távolságot, az ütközéskor nem volt bekötve a biztonsági öv sem. A vezetőt a légzsák sem tudta megállítani az öv nélkül, így a szélvédőt is lefejelte. Információnk szerint a szerencsétlenül járt középkorú, mezőkövesdi illetőségű férfit 15 percen keresztül élesztették újra a helyszínen, majd a mentők válságos állapotban szállították kórházba.

Az egyik őz a két kocsi közé szorult, a mentés közben kiszabadult és törött lábbal sérülten elment a helyszínről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában