felhívás

2019.12.18. 09:00

Eltűnt egy pétervásárai nő, a rendőrök a lakosok segítségét kérik

A 25 éves nő idén nyáron egy bátonyterenyei rokona házából ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról.

Heol

Körözési eljárás keretében folytat vizsgálatot az Egri Rendőkapitányság Pétervásárai Rendőrőrse P. Dezsőné eltűnése miatt – tájékoztatta a Heolt Kovács Nikoletta rendőrségi sajtóreferens.

Mint megtudtuk: a jelenlegi adatok alapján a 25 éves pétervásárai nő idén június 18-án egy bátonyterenyei rokona házából ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról. A felkutatására tett intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

P. Dezsőné személyleírása

155 centiméter magas, sovány testalkatú, fekete, hosszú hajú. Különös ismertetőjegye: arca bal oldalán vágásból származó, körülbelül 1 centiméteres sérülés látható. Eltűnéskori ruházata nem ismert.

A rendőrség kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik a képen látható személy tartózkodási helyével kapcsolatban, hívja a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-36/522-111-es telefonszámon vagy a Pétervásárai Rendőrőrsöt a 06-36/522-111/10-60 mellékén. Továbbá a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok a nap 24 órájában fogadják a bejelentők hívásait. A névtelenség megőrzése mellett is tehetnek bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában