Bűnügyek

2020.01.29. 15:48

Rendszeresen tört fel autókat a két férfi Gyöngyösön

A Gyöngyösi Rendőrkapitányság munkatársai őrizetbe vették a vagyon elleni bűncselekményekkel összefüggésbe hozható gyanúsítottakat.

Heol

A gyöngyösi rendőrök január 27-én éjjel elfogták és őrizetbe vették azt a két férfit, akik a gyanú szerint január 9. és január 27. között Gyöngyösön követtek el vagyon elleni bűncselekményeket – számolt be portálunknak Kovács Nikoletta rendőrségi sajtóreferens.

Az eddigi adatok alapján parkoló autókat törtek fel, valamint nyitott állapotú járművekből tulajdonították el a benne lévő készpénzt, személyes iratokat, kulcsokat, műszaki cikkeket. A 15 éves karácsondi fiatalt és a 23 éves gyöngyösi R. Tamást kilenc rendbeli lopás bűncselekmény miatt hallgatták ki, továbbá a nyomozó hatóság előterjesztést tett letartóztatásuk indítványozására.

A rendőrség felhívja a figyelmet, hogy járműveiket minden esetben zárják be, még akkor is, ha csak rövid időre hagyják őrizetlenül! Értékeiket ne hagyják az autóban! Ha mégis muszáj, akkor azok ne legyenek látható helyen! Lehetőség szerint használjanak riasztó berendezést!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában