Bűnügy

2020.04.17. 07:53

Láncfűrészt lopott, beismerte tettét a recski férfi

Két nap alatt fogták el azt a recski férfit, aki 2019. decemberében egy helyi ingatlanból láncfűrészt és egyéb dolgokat tulajdonított el. A rendőrség a nyomozati iratokat átadta az ügyészségnek.

Heol

Az Egri Rendőrkapitányság Pétervásárai Rendőrőrse lopás bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt folytatott eljárást egy recski lakos ellen.

A nyomozás adatai alapján a 25 éves gyanúsított 2019. december 15-én 23 óra és 2019. december 16-án 8 óra között az ablakon keresztül bemászott egy recski ingatlan melléképületébe, ahonnan láncfűrészt, kábeleket és üzemanyagot tulajdonított el. A rendőrök a bejelentést követően két napon belül elfogták a férfit, aki kihallgatásakor beismerő vallomást tett – tájékoztatta a Heol-t Kovács Nikoletta, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A nyomozó hatóság a vizsgálati szakaszban a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és a keletkezett iratokat a napokban továbbította az ügyészségnek.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában