közlekedés

2020.08.20. 11:52

Dugó: több kilométeres a sor Eger és Szarvaskő között

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatának tapasztalatai alapján az augusztus 20-ai hosszú hétvége miatt megélénkülhet a forgalom az utakon.

Heol

Forrás: Agria Tv

Ahogy arról korábban beszámoltunk, nagyobb forgalom várható a hosszú hétvége miatt a közutakon. A sztrádák mellett a megnövekedő forgalom csütörtökön a 25-ös számú főutat is elérte, az Agria Tv információi szerint ugyanis Eger és Szarvaskő között a forgalom, és a meglévő építési munkálatok miatt több kilométeres dugó alakult ki.

Óvatosan az utakon!

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. felhívja a közlekedők figyelmét arra, hogy a következő napokban is körültekintően vezessenek, a telítettebb gyorsforgalmi- és főutakon tartsák be a megfelelő követési távolságot, hogy elkerülhessék a ráfutásos baleseteket, számoljanak hosszabb menetidővel és utazás előtt mindenképpen tájékozódjanak az aktuális forgalmi helyzetről a társaság Útinform szolgálatának weboldalán, de érdemes navigációs alkalmazásokat is használniuk az optimális útvonaluk megtervezéséhez.

Cikkünk folyamatosan frissül!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában