kampány

2020.09.20. 09:04

Fotókon és videón a Közlekedik a család Egerben rendezett megyei döntője

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság idén is megrendezte a Közlekedik a család megyei döntőjét, amelynek ezúttal az egri Szépasszonyvölgy adott otthont.

Heol

A Heves Megyei Balesetmegelőzési Bizottság a családok szabályos közlekedésének segítése céljából idén is megrendezte a Közlekedik a család vetélkedő megyei döntőjét szeptember 19-én – tájékoztatta a Heolt Soltész Bálint rendőrségi sajtószóvivő.

Mint megtudtuk: kilenc család nevezett az egri Szépasszonyvölgyben megtartott eseményre, amelyen – a vírus miatt kialakult helyzetre figyelemmel, fokozott óvatossággal – elméleti és gyakorlati feladatokon mérték össze felkészültségüket a megjelentek.

 

A napos időben, jó hangulatban telt versengésben a füzesabonyi Németh család került a dobogó legfelső fokára és egyúttal bejutott az országos döntőbe. A második helyen a Mayer család, míg a harmadik helyen a Kónya család végzett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában