heves megye

2021.01.12. 13:36

Kéregető csalók járhattak az M25-ös autópályán

A Heves Megyei Rendőrfőkapitányságot kérdeztük arról, hogy érkezett-e bejelentés a külföldi rendszámú járművel kapcsolatban

Sz. M. L.

Az M25-öst már átadták. Az új cél pedig most az, hogy az Egert elkerülő út épüljön meg

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Nemes Róbert

Olvasónk jelzése szerint hétfő délelőtt az M25 M3 lehajtója felé egy külföldi rendszámú Mercedes vezetője intett le arra haladókat. Szerinte kéregetős csaló lehetett az illető.

A Heves Megyei Rendőrfőkapitányságot kérdeztük arról, hogy érkezett-e bejelentés a külföldi rendszámú járművel kapcsolatban. Elmondták, hogy tegnap kimentek a helyszínre, ám az autót és sofőrjét már nem találták ott.

- Rendőri intézkedés ennek hiányában nem történt. Ám szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy ha hasonló, gyanús körülményeket tapasztalnak, akkor mihamarabb értesítsék a hatóságot a 112-es segélyhívó számon keresztül. Amennyiben csalókkal találkoznak, hasznos a rendőrségnek, ha személyleírást tudnak adni és megjegyzik a rendszámot, hogy a kollégák mihamarabb intézkedni tudjanak – hangsúlyozta Lázár Levente, a Heves Megyei Rendőrfőkapitányság sajtóreferense.

Hozzátette, hogy ha egyedül utazik a sofőr, – főként, ha hölgy – és kétes a személy kiléte, aki látszólag segítséget próbál kérni, akkor inkább ne álljon meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában