bűnügy

2021.01.05. 13:13

Lopással kezdte az évet a tarnazsadányi fiú, villámgyorsan elfogták a rendőrök

Egy órán belül bilincs kattant a tarnazsadányi fiatal kezén.

HEOL

A Hevesi Rendőrkapitányság Tiszanána Rendőrőrse lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást egy tarnazsadányi lakos ellen, aki 2021. január 4-én virradóra bement egy helyi családi házba, amelynek a kertkapuja és a bejárati ajtója sem volt kulccsal bezárva. Az épületben alvó nő nem észlelte hívatlan látogatóját, aki így a konyhából több zacskó dohányt és italt lopott el – tájékoztatta portálunkat kedden Szabó Boglárka megyei rendőrségi sajtóreferens.

A Tarnamente Körzeti Megbízott csoport egyenruhásai a bejelentést követően egy órán belül Tarnazsadány belterületén elfogták a 16 éves fiút, aki gyanúsítotti kihallgatásán beismerő vallomást tett.

Fotó: police.hu

Az eset kapcsán a rendőrök felhívják a figyelmet, hogy ne csak otthonunk elhagyásakor zárjuk be az ingatlant. Óvjuk meg azzal értékeinket, hogy napközben ­– még ha otthon is tartózkodunk – illetve éjszakára is megfelelően bezárjuk a nyílászárókat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában