police

2021.03.08. 09:49

Halálos és anyagi káros baleset helyszínén is intézkedtek a rendőrök Heves megyében

Heves megyében az elmúlt 48 órában egy halálos kimenetelű és kettő anyagi kárral járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába.

Heol

Forrás: Agria Tv

Ahogy arról korábban már írtunk, halálos baleset történt szombaton, Füzesabony közelében. Emellett a szolgálatot ellátó állomány kettő személyt fogott el az ellenük kiadott körözés alapján, és egy főt állított elő bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt – tájékoztatta portálunkat Mezeiné Kovács Nikoletta rendőrségi sajtóreferens.

Mint azt írta, 2021. március 6-án délelőtt Hatvanban, a Kodály Zoltán úton történt anyagi káros balesetnél egy személygépkocsival közlekedő férfi nem adott elsőbbséget egy másik járműnek, mellyel összeütközött. Az intézkedéskor a hatvani lakosnál alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott. Hozzátette, biztonsági intézkedés öt esetben történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában