felhívás

2021.06.25. 09:05

Megrongáltak egy vasúti fényjelzőt, szemtanúkat keres az egri rendőrség

Vasúti fényjelző készüléknek ütközött járművével egy ismeretlen személy Mátraballa és Mátraderecske között.

Heol

Forrás: Police.hu

Az Egri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen, tájékoztatta a Heolt Mezeiné Kovács Nikoletta rendőrségi sajtóreferens.

Mint megtudtuk: az eddigi adatok alapján az ismeretlen személy idén május 25-én 8 óra és 9 óra között az általa vezetett gépkocsival közlekedett Mátraballa és Mátraderecske között. Haladása során a 7-es kilométerben egy balra ívelésű kanyarban a járművével letért az úttestről, majd egy fényjelző készüléknek és az előtte lévő betonelemnek ütközött.

Ezt követően az ismeretlen személy megállás és az adatai hátrahagyása nélkül továbbhajtott.

A rendőrség kéri, hogy aki szemtanúja volt a balesetnek, illetve a balesetet okozó személyre, gépkocsira vagy a baleset körülményeire vonatkozóan bármilyen információval rendelkezik, – amennyiben eddig ezt még nem tette meg – jelentkezzen személyesen az Egri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán vagy telefonon a 36/522-111-es telefonszám 1901-es mellékén. Az üggyel kapcsolatosan bejelentést lehet tenni a nap 24 órájában elérhető 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es – díjmentes – központi segélyhívó számon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában