Lopás

2021.07.23. 09:41

Fabódéból lopott a két gyöngyösi férfi: összesen 228 borospohárnak kélt lába

A Gyöngyösi Rendőrkapitányság Felderítő Alosztályának munkatársai három órán belül elfogták a két helyi férfit, akik a lopott poharakat el is adták.

Heol

Forrás: police.hu

A gyöngyösi rendőrök rövid időn belül elfogták azt a két helyi lakost, akiket azzal gyanúsítanak, hogy idén július 22-én hajnalban a város főterén elhelyezett egyik fabódé ajtaját kifeszítették, melyből 38 doboz, összesen 228 darab borospoharat loptak el, majd azokat eladták – tájékoztatta portálunkat Mezeiné Kovács Nikoletta rendőrségi sajtóreferens.

A 18 éves és a 24 éves férfi ellen lopás bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást a Gyöngyösi Rendőrkapitányság. Mint kiderült, kihallgatásukon beismerő vallomást tettek.

Fotó: police.hu

A nyomozók F. P.-t őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. R. T.-ről kiderült, hogy ellene az Egri Törvényszék korábban elfogatóparancsot adott ki, ezért őt büntetés-végrehajtási intézetbe szállították.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában