Balesetek

2021.08.16. 09:47

Ismét bővelkedett megyénk a piás sofőrökben

Három anyagi káros balesetnél a gépjárművezetőkkel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott.

Heol

Fotó: police.hu

Az elmúlt 48 órában öt személyi sérüléssel és hat anyagi kárral járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába – tájékoztatta portálunkat Szabó Boglárka rendőrségi sajtóreferens.

Mint megtudtuk, három anyagi káros balesetnél a gépjárművezetőkkel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott.

Az egyik esetben egy 39 éves bagi lakos közlekedett motorkerékpárjával az M3-as autópályán idén augusztus 14-én 18 óra 40 perckor, amikor későn észlelte, egy előtte haladó személygépkocsi sávváltását, ezért a gépkocsinak ütközött. A rendőri intézkedéskor kiderült továbbá, hogy a motorkerékpárt vezető férfi ráadásul nem rendelkezik vezetői engedéllyel. A balesetben személyi sérülés szerencsére nem történt.

Fotó: police.hu

A szolgálatot ellátó állomány egy személyt fogott el az ellenük kiadott körözés alapján. A rendőrök bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt kettő főt állítottak elő és egy ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

Biztonsági intézkedés egy esetben történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában