Elrendelték letartóztatásukat

2021.08.28. 09:00

Pénzt követelt és késsel fenyegetőzött a két férfi Gyöngyösön

Mint kiderült, a sértett átadta a nála lévő készpénzt, támadói pedig elmenekültek a helyszínről, de hamar nyakon csípték őket.

Heol

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Ahogy arról korábban a police.hu már beszámolt, egy 19 éves fiú feljelentése alapján indult nyomozás rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt egy hatvani és egy karácsondi lakos ellen, akik idén június 28-án kora reggel a gyöngyösi Koháry úton leszólították a fiatalt és pénzt követeltek tőle, továbbá elmondták, hogy kés is van náluk.

Mint kiderült, a sértett ennek hatására átadta a nála lévő készpénzt, így támadói elmenekültek a helyszínről.

A Gyöngyösi Rendőrkapitányság nyomozói néhány órával később elfogták a 25 éves V. M.-t és a 28 éves Cs. Á.-t, majd kihallgatásukat követően őrizetbe vették őket. A bíróság idén június 30-án elrendelte a letartóztatásukat, mely jelenleg is érvényben van – tájékoztatta portálunkat Mezeiné Kovács Nikoletta rendőrségi sajtóreferens.

A nyomozó hatóság a vizsgálati szakaszban a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és a keletkezett iratokat a napokban továbbította az ügyészségnek.

Ajánlóképünk illusztráció, fotó: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában