bűnügyek

2021.11.26. 08:40

Az állkapcsa is eltört annak a 17 éves fiúnak, akit Eger belvárosában támadtak meg

A járási ügyészség súlyos testi sértéssel vádolja a 21 éves elkövetőt.

Heol

Eger turisták által is gyakran látogatott belvárosában követett el erőszakos bűncselekményt tavaly nyáron egy 21 éves szakmunkás, akivel szemben emiatt az Egri Járási Ügyészség emelt vádat a járásbíróságon – tájékoztatta a Heolt dr. Konkoly Thege László sajtószóvivő ügyész.

Mint megtudtuk: a vádirat szerint a fiatalember 2020. augusztus 6-án késő délután az Érsek utcát a Belvárosi udvarral összekötő átjáróba hívta a 17 éves sértettet, akivel véletlenül futott össze az utcán. A kapualjban a vádlott számon kérte a középiskolás diákon, hogy milyen hangnemben írt korábban üzenetet egy lányismerősüknek.

Ebből szóváltás támadt, melynek során a terhelt úgy vágta állon ököllel a fiút, hogy annak nem csak leesett a szemüvege, de eltörött az állkapcsa is.

A járási ügyészség súlyos testi sértés bűntettével vádolja a tettét beismerő elkövetőt, akivel szemben arra tett indítványt, hogy a bíróság – büntetővégzéssel – ítélje őt felfüggesztett börtönbüntetésre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában