hmrfk

2021.11.12. 11:12

Gyerekek ismerkedhettek a rendőrök munkájával Egerben

Az egri diákok megismerhették a bűnügyi technikusi munkát, a biztonságos közlekedés szabályait elevenítették fel, és ügyességi pályán is felmérhették gyakorlati tudásukat.

HEOL

Fotó: police.hu

Az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem Gyakorló Általános Iskolája által szervezett „Egészségnevelési hét” elnevezésű program keretében csütörtökön délután a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság érdekes és hasznos programmal jelent meg a rendezvényen – tájékoztatta portálunkat pénteken Mezeiné Kovács Nikoletta megyei rendőrségi sajtóreferens.

Közlekedésbiztonsági előadást tartott a Heves Megyei Baleset-megelőzési Bizottság munkatársa egy robot segítségével több osztály részére, akik hasznos tanácsokat kaptak a biztonságos gyalogos, kerékpáros és utaskénti közlekedéssel, illetve a láthatóság fontosságával kapcsolatban.

Fotó: police.hu

E mellett a tanulók gyakorlati foglalkozás keretében próbálhatták ki az egri rendőrök által felügyelt gokart és kerékpáros ügyességi pályát, továbbá a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi technikusai lehetőséget biztosítottak a nyomrögzítő tevékenység megismerésére és helyszínelő busz megtekintésére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában