Elfogás

2022.02.25. 10:13

Bélapátfalvai rendőrök várták a reptéren az európai elfogatóparancs alapján körözött férfit

A 35 éves férfit kábítószer birtoklása, valamint lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűncselekmények miatt vették őrizetbe.

HEOL

Rendőrök kisérték ki a repülőtérről

Forrás: police.hu

Az Egri Rendőrkapitányság Bélapátfalvai Rendőrőrsének kollégái 2022. február 23-án – az Interpol tájékoztatása alapján – elfogták a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren azt a holland állampolgárt, akit az Egri Járásbíróság 2021. június 24-én kiadott európai elfogatóparancsa alapján köröztek – tájékoztatta a Heolt Soltész Bálint, Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A rendőrök még 2019. október 8-án kutatást tartottak a férfi akkori, bekölcei lakóhelyén, ahol kábítószert, lőfegyvereket és lőszereket foglaltak le.

A nyomozó hatóság a 35 éves férfit kábítószer birtoklása, valamint lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűncselekmények miatt kihallgatta, őrizetbe vette és előterjesztést tett letartóztatásának indítványozására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában