Tűzeset

2022.02.27. 18:15

Nagy területen ég a nádas Mikófalva és Egercsehi között

Nagy területen, mintegy húsz hektáron ég a nádas, a gaz, az aljnövényzet Mikófalva és Egercsehi között.

Heol

Forrás: Shutterstock

20:32

A tűzoltók megfékezték a lángokat Egerbocs és Szúcs között is, ahol a fenyves aljnövényzete égett. A helyszínre irányított erdészeti marógéppel kimarták a védősávokat, így az egységek körülhatárolták és eloltották a tüzet. Jelenleg körbejárják a területet.

 

19:33

A tűzoltók körülhatárolták a tüzet Mikófalva és Egercsehi között, ahol nagy területen, mintegy húsz hektáron kapott lángra a nádas, a gaz, az aljnövényzet. Az egységek a Szúcs és Egerbocs közötti területen is dolgoznak, mivel a tűz ide is átterjedt. Egerbocs irányában fenyves található, amelynek az aljnövényzete ég. A terület tulajdonosa a helyszínre marógépet irányít, amellyel kimarják a tűzszakasz határait.

 

Korábban írtuk:

A lángok Egercsehiben, a Kossuth útnál egy melléképületet is elértek. Az egri és a kazincbarcikai hivatásos, a bélapátfalvai önkormányzati, valamint a szilvásváradi önkéntes tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett oltják a lángokat - írja a katasztrófavédelem.

 

A szomolyai önkéntes tűzoltók is elindultak a helyszínre, és a bükkszéki önkéntes egység is felkészült.

Címkék#tűzeset

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában