Vonatgázolás

2022.03.25. 20:08

Elgázolt egy embert a vonat Ludasnál

A Keleti pályaudvarról Egerbe 17 órakor elindult 556-os számú Agria InterRégió vonat Ludas és Nagyút között elgázolt egy embert.

Heol

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Vonat utasainak segítettek a gyöngyösi hivatásos tűzoltók a Heves megyei Ludas külterületén péntek este - írja a Heves Megyei Katasztrófavédelem. 

 

Mint írják, a szerelvény elgázolt egy embert, ezért nem tudott továbbmenni. Mintegy százan utaztak rajta. Ők az egység közreműködésével szálltak át az értük küldött mentesítő vonatra.

 

A Mávinform közlése szerint, az utasokat a katasztrófavédelem munkatársainak segítségével átszállítják a Keleti pályaudvarról Egerbe tartó 558-as számú Agria InterRégió vonatra. A helyszínelés ideje alatt a vonatok a két állomás között csak az egyik vágányon közlekedhetnek. A Budapest–Miskolc vonalon 15-20 perccel meghosszabbodik a vonatok menetideje.

 

 

A baleset következménye, hogy az 556-os számú Agria InterRégió (IR) vonat Nagyút és Eger között a mai napon nem közlekedik. Az Egerből a Keleti pályaudvarra 19:02-kor induló 541-es számú Agria IR vonat a teljes útvonalon kimarad a menetrendből. Az utasok Egerből a Keleti pályaudvarra 20:07-kor induló 5501-es számú Agria IR vonattal utazhatnak, a vonat Nagyúton, Ludason, Karácsondon és Adácson is megáll.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában