HMRFK

2022.05.29. 10:29

A Németh család nyerte a Közlekedik a család Heves megyei fordulóját

Az országos verseny heves megyei fordulóját a Németh család nyerte.

HEOL

Együtt a díjazottak

Forrás: Police.hu

Idén, 11. alkalommal indította útjára az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság a Közlekedik a család elnevezésű vetélkedőt - közölte portálunkkal vasárnap Mezeiné Kovács Nikoletta megyei rendőrségi sajtóreferens.

A verseny megyei döntőjét a gyöngyösi, Sándor Autóházban rendezte meg a Heves Megyei Baleset-megelőzési Bizottság 2022. május 28-án. A megmérettetésre 12 család jelentkezett. A résztvevőknek ismeretet kellett adni egy tesztlap kitöltésével a KRESZ tudásukról. A felnőttek ügyességi feladatokat teljesítettek autóval a rutinpályán, valamint a közúti forgalomban való gyakorlatukat is pontozta a zsűri. Ezen kívül egy kerékpáros ügyességi pályán is végig kellett biciklizni, továbbá nem maradhatott el az elsősegélynyújtás sem, mely egy elméleti és gyakorlati részből állt.

A versengésben a Németh család került a dobogó legfelső fokára és ezáltal bejutott a 2022 augusztusában megrendezésre kerülő országos döntőbe.

A második helyen a Baksza család, míg a harmadik helyen a Márkus család végzett. 

Címkék#rendőrség

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában