Bűnügy

2022.06.26. 12:48

Parkoló autóból lopta el a válltáskát egy férfi Lőrinciben

A hatvani nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát.

HEOL

Forrás: Police.hu

A Hatvani Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt folytatott eljárást egy bujáki lakos ellen.

A nyomozás adatai alapján a 31 éves férfi 2022. február 16-án 13 óra körül Lőrinciben odalépett egy bolt előtt parkoló autóhoz, és annak jobb első ablakát betörve az utastérből egy női válltáskát lopott el, majd a saját kocsijával elmenekült a helyszínről. A sértett táskájában személyes okmányok, készpénz, illetve egy másik autó indítókulcsa volt.

A rendőrök az eljárás során azonosították a bűncselekmény elkövetésével összefüggésbe hozható férfit, aki gyanúsítotti kihallgatásán beismerő vallomást tett, és elmondta, hogy a táskából csak a pénzt vette ki, a többitől útközben megszabadult.

A nyomozó hatóság a vizsgálati szakaszban a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és a keletkezett iratokat a napokban továbbította az ügyészségnek.

 

Címkék#Bűnügyek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában