Barátság világnapja

2022.07.30. 17:44

Jóbarátok, akik nem hagynak hátra senkit: a Heves megyei katasztrófavédelmi szóvivő, a rendőrségi szóvivő és a vezető mentőtiszt

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Nagy Csabával, Soltész Bálinttal és Deutsch Ákossal emlékezett meg a barátság világnapjáról.

HEOL

Balról jobbra: Soltész Bálint, Nagy Csaba és Deutsch Ákos

- Valószínűleg sokan álmodoznak a Jóbarátok sorozat megjelenése óta egy olyan szoros és hosszú távú baráti kapcsolatról, mint, ami a híres tévésorozat szereplőgárdája között van. A képen látható Heves megyei kollégákat nemcsak a barátság, hanem a hivatás is összetartja. Először hivatásukat találták meg, de közben olyan barátokra is szert tettek, akikre mindig lehet számítani. Erre emlékeznek ma ők is, a barátság világnapján - olvasható a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság hivatalos Facebook-oldalán.

Mint a bejegyzésben hozzátették, Nagy Csaba tűzoltó főhadnagy, a katasztrófavédelem Heves megyei szóvivője, Soltész Bálint rendőr alezredes, a rendőrség Heves megyei szóvivője és Deutsch Ákos vezető mentőtiszt baráti kapcsolata olyan, mint a rendőrök, mentők, tűzoltók kapcsolata. Sosem hagynak hátra senkit, akárcsak az igazi „Jóbarátok”.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában