HMRFK

2022.07.24. 20:40

Lincshangulat alakult ki egy gyerekbaleset után Hatvan mellett – Döbbenetes videó

Forr a levegő, és lincshangulat uralkodik Nagykökényesen. Néhány helyi lakost vádol egy család azzal, hogy miattuk került kórházba a fiuk. Holott a családfő csupán segíteni rohant oda a súlyos autóbaleset színhelyére. A rokonság vasárnap este leszámolásra készül.

HEOL

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Igazi rémálomba csöppent Alexandra, a férje és az apósa. Szombaton dél tájban súlyos baleset történt a Hatvan melletti Nagykökényesen, a Rákóczi úton, ahol egy fiatal fiú olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy mentőhelikopterrel szállították kórházba. Alexandra és családja teljesen véletlenül csöppent bele az eseményekbe - számolt be róla a Metropol.

- A férjemet vártuk a kutyánkkal a leparkolt autóban, hogy elinduljunk édesapámhoz. Ekkor érkezett nagy sebességgel egy Opel Astra. Fékezett, de olyan nagy sebességgel ment, hogy nem tudta bevenni a kanyart, áttért a szembe jövő sávba, és frontálisan nekiütközött egy szabályosan közlekedő SsangYong terepjárónak. Az Opel az ütközésnél egy hatalmasat „ugrott”, gyakorlatilag visszapattant a terepjáróról – emlékezett vissza a Metropolnak Alexandra.

A fiatal nő elmondta, hogy a vezetőülésről az ablakon át kimászott egy férfi, majd egy asszony is, aki jajveszékelni kezdett. Alexandra azonnal hívta a 112-t, mert látta, hogy a hátul ülők homloka véres. A terepjáró utasai szerencsére nem sérültek meg.

- Mondtam, hogy üljenek le, mert a férfi magán kívül üvöltözni kezdett, és ráncigálta a kerítéseket. Egy tizenéves gyerek sérült meg a legjobban. Egy törölközőkre fektettek, az egyik lába természetellenesen kifordult és belilult, közben a hasánál vérzett – emlékezett vissza a szemtanú.

– A környező házakból kijöttek segíteni, köztük a férjem és az apósom, aki éppen a kertben segített nekünk gereblyézni, és próbálták nyugtatgatni a balesetet okozó férfit.

Közben kiérkeztek a rendőrök és a mentők, Alexandra pedig visszament a házukba a kutyájukkal, aki kezdett rosszul lenni a melegben.

A Metropol megkeresett több helyben lakót, azonban senki nem mert nyilatkozni a történtekről. Volt, aki meg is mondta: fél a családtól. Nagykökényes Facebook-csoportjában azonban tapintható a döbbenet és a felháborodás.

Portálunk a történtekkel kapcsolatban megkereste a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztályát, ahonnan későbbre ígértek tájékoztatást.

A pattanásig feszült helyzetről videó is készült, ez ide kattintva tekinthető meg.

Helyszíni információik szerint egyébként semmi jele annak, hogy bárki bármilyen rendbontásra készülne. A faluban csend van és nyugalom a helyiek szerint. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában