Tragédia

2022.09.16. 13:32

Halálos baleset Bélapátfalvánál - frissítve

Ketten megsérültek, mentőhelikopterek is érkeztek a helyszínre.

HEOL

Fának csapódott az autó

Forrás: Agria Tv

Frissítés

Legfrissebb információink szerint egy 19 éves fiatalember vesztette életét a balesetben.

 

Frissítés

 

Egy férfi a helyszínen életét vesztette. Teljes útlezárás mellett tart a helyszínelés – tájékoztatta portálunkat Mezeiné Kovács Nikoletta, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. 

Az eddigi információk alapján szeptember 16-án 12 óra 30 perc körül a Bélapátfalva és Mikófalva közötti útszakaszon egy személyautó lesodródott az útról, majd fának ütközött. A baleset következtében a jármű egyik utasa a helyszínen életét vesztette, továbbá két személy megsérült. A helyszínelést a rendőrök teljes útlezárás mellett végzik.  

Korábban írtuk

– Fának csapódott egy személygépjármű a Heves megyei Bélapátfalva közelében, a Mikófalva felé vezető úton. Az egri hivatásos és a bélapátfalvai önkormányzati tűzoltók feszítővágóval három embert szabadítottak ki a járműből. A helyszínre két mentőhelikopter és négy mentőautó érkezett. A mentés idejére a balesetnél az utat lezárták – tudatta a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában